Friday, October 1, 2010

Qiamulail

Tengok title pun dah tau kan pasal apa i nak cerita. Haa ni nak habaq mai. Semalam ada budak nampak benda halus tau. Sampi 4 ke 5 orang entah yang kena. Grr dah laa tidur dengan dorang that time. Ya Allah serammmmm -.- Dapat tau je ada budak kena, bantai tidur, baca ayat itu ini. Hesh tak berani nak tolong, kang tak pasal pasal semua kena haa naiyaaaa. Asalnya dorang kena sebab bising, ustazah suruh tidur taknak. Haa dah semua bantai memekak dalam masjid tu memang benda tu tak kacau la kan. Lepas tu dah baca baca semua haa baru semua lena tidur. Actually qiamulail start pukul 2.30. Haa bangun bangun je tengok eh asal ramai sangat ni ? Sekali tengok jam haa ambik kau, dah 5.50 ! Memang tak berqiamulail la aku kan, terus solat subuh je. Memang tak sedar langsung, haprak pun tak dengar and takda orang kejut pulak tu. Hesh menyesal -.-